02/12/2012

Update november

104-113

Begin november fietste ik de mtb tocht in Middelburg. Mijn enige toertocht dat weekend, want de dag erna stond de jongerencross in Waregem op het menu. Eerst mijn eigen wedstrijd en tot slot nog de volkscross.

Het weekend erna stond volledig in het teken van de mtb. De zaterdag in Lovendegem, de zondag in Aspelare. Allebei met Pirmin, wat wil zeggen dat er duchtig gevlamd werd. In de namiddag in zeven haasten naar Marke voor de 11 november cross. Omdat ik al volledig leeg gefietst was heb ik alleen aan de volkscross deelgenomen.

Op 17 november kwam ik aan de start van de winterduatlon van Geluwe. Ik vormde team met Lisa en Pirmin met Ine. We kwamen allen uit bij de gemengde teams. Ine en Pirmin haalden brons en wij werden vijfde. Ik had geen goede dag, het liep voor geen meter.

IMGP3586.JPG

De dag erna ging het veel vlotter, ook al was het parcours zwaarder. In Roosdaal kregen we een sterk hellende omloop voor de wielen geschoven. En we zijn ook twee maal Zeppos zijn molen voorbij gefietst.

Op 24 november was ik aan de slag in Waarschoot. 's Avonds mocht ik mijn gouden trofee van de Bokaal 2012 in ontvangst nemen.

IMGP3714.JPG

Gisteren was het berekoud in Oedelem. Na een tiental kilometer had ik geen gevoel meer in mijn linkerpink. Ik wou er aan de bevoorrading de brui aan geven, maar na een kom warme soep was ik er weer bovenop en de pink opnieuw op temperatuur. Zo kon ik de tocht toch nog volledig afwerken.

Deze morgen was het andere koek. Ik had afgesproken met een aantal dames van mijn club om de tocht in Herzele te fietsen. Om 8u30 vertrokken we. Toen was het niet aan het regenen, maar al snel werden we getrakteerd op een eerste douche. Toen was het nog regen, wat later sneeuw die uiteindelijk hagel werd. Het weer samen met het alles behalve vlakke parcours en de modder maakten er een loodzware tocht van. Aan de bevoorrading beslisten we om de kortste tocht te volgen en niet voor de middellange afstand te doen, zoals we eerst van plan waren. Volledig onderkoeld bereikten we de aankomst. Veel gevoel zat er niet meer in mijn voeten. Toen ik mijn waterdichte kousen uittrok wist ik ook waarom. Ze zaten vol met water. Blijkbaar is dat er langs boven in geraakt. Na de rit zijn we nog wat blijven nakaarten in de kantine, maar dat was eigenlijk meer om op temperatuur te komen.

18:52 Gepost door Herman | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi lijstje met je prestatie's, en ook proficiat met je gouden trofee.

Gepost door: luc | 02/12/2012

De commentaren zijn gesloten.