18/03/2012

Construct Pijl en Cross Ieper

17-18

Gisteren fietste ik de Construct Pijl die startte in Harelbeke. Ik had in mijn gps de Kleine Harelbekestraat ingegeven, maar toen ik ter plaatse aankwam was daar niets te zien. Na een telefoontje naar huis bleek dat ik in de Kleine Waregemstraat moest zijn. Toen ik daar mijn wagen geparkeerd had bleek dat de persoon in de wagen naast mij hetzelfde voor had gehad. Van een toeval gesproken.

De tocht begon redelijk vlak, maar na een 15 tal kilometer begon het te klimmen. We zaten toen in de buurt van Wortegem-Petergem. Nokere berg was lastig, maar ik ben toch volledig op de kassei naar boven gereden. De meesten zaten in het gootje of op het voetpad. De hellingen lagen verspreid over een 10 tal kilometer, daarna was het opnieuw plat.

Vandaag liep ik de 2de Campusrun in Ieper. Ik had de indruk dat er een aantal tegenstanders afwezig waren, want we stonden met merkelijk minder volk aan de start dan 14 dagen geleden. Ik was wat te warm gekleed. Na de tweede van de vier af te leggen ronden was ik al aardig aan het zweten. Dat bleef zo tot het einde. Vermoedelijk kan ik in het criterium opnieuw wat plaatsen opschuiven en de top 20 binnensluipen.

469.JPG

20:27 Gepost door Herman in Cross, WT | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.