11/12/2011

9de IBT Winter VTT

101

De toertocht in Sint-Lievens-Houtem stond in de kalender aangegeven als licht heuvelachtig. Omdat ik de streek daar ken verwachtte ik mij aan een aantal pittige hellingen, maar op de helling net na de start na viel het nog aardig mee. Ook de wind en de modder zorgden voor weinig last. Daarmee haalde ik op dit toch wel selectieve parcours toch nog een gemiddelde van 21,5 km/u over de 27 km.

Omdat ik voor de rest van het jaar alleen nog MTB toertochten rij, maak ik van de gelegenheid gebruik om nu al een overzichtje van mijn voorbije 100 wedstrijden te plaatsen.

48

wedstrijden gelopen met als uitschieters een bronzen medaille op het provinciaal kampioenschap lange afstand op de 5.000m in Brugge en een zilveren op de 400m op het provinciaal kampioenschap in Roeselare. Op dit laatste kampioenschap haalde ik ook nog een zilveren medaille in het kogelstoten en het verspringen. (De kampnummers heb ik in mijn telling niet meegerekend). Verder won ik de SeLenJo jogging over de korte afstand in Maaseik en werd ik later op die dag ook nog eens derde op de lange afstand.

4

aflossingsduatlons. In Wevelgem en Rijkevorsel samen met Leonie en in Geel met Jaimy. In Geluwe tenslotte haalden Ine en ik het podium met een derde plaats en had ik net op dat moment niet ziek geweest, dan had er misschien wel een tweede plaats in gezeten.

1

individuele duatlon in Kapellen-Op-Den-Bos die ik tot mijn grote verbazing won bij de vijftig plussers.

3

aflossingstriatlons. In Zwevegem met Ine en Leonie. In Kortrijk met Renate en Nina, waar we niet van pech gespaard bleven en ik 5km fietste op een lekke band en in Izegem met Nina en Leonie.

24

toertochten met de koersfiets.

20

toertochten met de MTB.

Daar bovenop ben ik één van de weinigen die erin geslaagd is om alle 23 wedstrijden van de WVLVTAV mee te lopen (stratenlopen, piste en crossen) en behaalde ik ook nog een zilveren medaille in de Bokaal 2011 met de fiets.

17:57 Gepost door Herman in MTB | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.