27/11/2011

Tweemolen VTT Herzele

97

Lastig tochtje hadden ze voorzien, daar in Herzele. Met af en toe een flink steile helling. Nog steeds geen modder, anders had het hier andere koek geweest. En nog altijd behoorlijk last van mijn verkoudheid.

Aan de start kwam ik al onmiddellijk twee clubleden tegen en we vertrokken met ons drie. Wat later haalden we een groepje bij. De volgende strook dook ik als eerste in het veld. Mijn twee gezellen zaten op dat moment wat achteraan in de groep. Toen we deze strook achter de rug hadden had ik al een aardige kloof geslagen en net toen ik aan het twijfelen was of ik zou wachten of niet zag ik voor mij nog iemand van de club fietsen. Ik besliste dan maar om alleen door te rijden en te proberen om het voor mij fietsende clublid bij te halen.

Wat verder lukte dat dan ook. Het was Ann die ik bijgehaald had en zij had net als ik behoorlijk wat last van een verkoudheid. Zij was van plan om de 50 km te fietsen, ik had ingeschreven voor de 25 km. De splitsing situeerde zich aan kilometer 20 en tot daar bleven we samen.

Ik was nog geen 500m alleen aan het fietsen toen ik Sarah zag rijden. Aan de tweede molen had ik haar ingehaald. Ze had de 35km gefietst en ze vertelde mij dat het beste eraf was. Dat was bij mij eigenlijk ook het geval. Zo een 5km verder bereikten we samen de finish. In de laatste kilometer kregen we nog een lastige finse piste te verwerken.

17:17 Gepost door Herman in MTB | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.