06/11/2011

Jongerencross Waregem

92

Toen ik deze morgen uit mijn bed kwam was het eerste dat ik voelde stijve benen. Het toertochtje van gisteren hing blijkbaar nog ferm in het lijf. Ik was dan ook met gemengde gevoelens naar Waregem vertrokken en kon eigenlijk alleen maar afwachten wat het resultaat zou zijn.

Direct na de start verzeilde ik helemaal achteraan en kon onmiddellijk aan een inhaalrace beginnen. Na de eerste u-turn kon ik toch mijn wagonnetje aan het peloton aanhaken. Toen we halverwege de eerste van de drie ronden de weide in doken zag ik een paar tegenstanders voor mij lopen die mij in de vorige crossen telkens geklopt hadden. In de tweede ronde was mijn achterstand tot mijn grote verbazing op hen nog steeds niet groter geworden, integendeel, ik had de indruk dat de afstand verkleinde en dat ze het vooral in de weide lastig hadden.

Bij de aanvang van de laatste ronde had ik hen binnen handbereik. Van zodra we de weide in draaiden liep ik naar de drie lopers voor mij toe en om mijn motor niet volledig op te blazen liep ik een eindje met hen mee. Wat verder ging ik er over, maar blijkbaar wat te vroeg en ferm in het rood. Gas terugnemen, de hartslag laten zakken, een eindje wandelen en mijn drie tegenstanders mij opnieuw voorbij.

Ondertussen waren we al kort bij de aankomst. Hoog tijd om de registers open te trekken. De eerste voorbij, de tweede en ook de derde. Mijn gemiddelde mag er ook best zijn: 12,6km/u en alle kilometers boven de 12km/u. Nu enkel nog de uitslag afwachten.

IMGP2940.JPG

19:37 Gepost door Herman in Cross | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Knap hoor Herman, leuk je nog eens te zien. Hopelijk tot vlug nog eens.

Gepost door: Natalie | 07/11/2011

De commentaren zijn gesloten.