11/09/2011

Keienloop Uden

74

Dit weekend was er nog eens eentje zonder fietsen. Vrijdag gelopen in Bentille en vandaag in Uden. Uden ligt ongeveer twintig kilometer van Eindhoven.

De Keienloop is een organisatie van de Keien Atletiek Uden, de atletiekclub van Tiny. Omdat de wedstrijd start om 11u hebben we, net zoals vorig jaar een kamer (het was zelfs dezelfde kamer) geboekt in B&B 't Klooster. De naam heeft de B&B alleszins niet gestolen, want het is een omgebouwd oud nonnenklooster. Een uniek kader om eens te overnachten, en niet eens duur.

Vorig jaar had ik de 10 km gelopen, maar toen was ik beter getraind. Daarom koos ik dit jaar voor de 5km. En dat was een goede beslissing, want hoe goed het vrijdag liep, vandaag kwam ik geen meter vooruit. Het was ook redelijk warm op het moment dat we moesten lopen. Ik haalde de finish met een gemiddelde van 10,5km/u, maar toch was het prachtig lopen op het mooie parcours.

Na de wedstrijd hebben we nog een paar uurtjes lekker bijgekletst met Tiny en Sjan. Zo een fantastisch weekend is natuurlijk voor herhaling vatbaar. Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij.

18:23 Gepost door Herman in Stratenloop | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk hè dat bijkletsen. Blijken we samen toch enorm veel lopers/loopsters te kennen.

Gepost door: Tiny | 11/09/2011

De commentaren zijn gesloten.