04/09/2011

Schipdonkrally Nevele

72

Zo prachtig als het weer gisteren was, zo slecht was het vandaag. Toch moest ik de arena in, want voor een zilveren medaille in de bokaal 2011 moeten 15 toertochten gefietst worden. Vandaag zat ik aan nummer 14. De start was in Nevele. Het startpunt was echter niet te bereiken, alle straten in de buurt waren afgesloten voor een rommelmarkt.

Bij het vertrek moest dus eerst een paar 100m gelaveerd worden tussen de kramen van de rommelmarkt. Gelukkig was er nog niet te veel volk op de been. Het was nog vroeg en het regende. Eens de rommelmarkt voorbij kon er dan toch gefietst worden. Tempo rijden was er echter niet bij vandaag. Door de regen en de felle wind van vannacht lagen vele wegen er vuil en modderig bij. Toch haalde ik nog een gemiddelde van 25,5km/u over de 45km.

20:09 Gepost door Herman in WT | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

allee nog eentje en de medaille is binnen dus

Gepost door: Peter | 05/09/2011

Beste Herman,

Ik zag bij Katrien op de site dat bewegende plaatje (katrien die hardloopt)
En daarbij stond vermeld dat U daarvoor had gezorgd.
Nu is mijn brutale vraag...is dit ergens te downloaden...of te koop.
Zou dit ook op mijn site willen plaatsen......zie uwer reactie t.z.t wel verschijnen.
Vriendelijke sportgroet,

Fred

Gepost door: Fred | 09/09/2011

Beste Fred,

Dat bewegend plaatje van Katrien die hardloopt, dat is een animated gif. Om zo een animated gif te maken heb je drie tot vier foto's nodig (bij Katrien zijn het er drie). Die worden constant na elkaar getoond. Je hebt een fototoestel nodig dat snel na elkaar foto's kan nemen, zeker meer dan één foto per seconde. Daarna moet je de loper uit elke foto uitknippen met een fotobewerkingsprogramma. Zorg er daarna voor dat de loper op elke foto ongeveer even groot is, want als de loper bij het fotograferen naar jou toe loopt, dan is hij op de laatste foto groter dan op de eerste. Als dat allemaal klaar is, dan moet je nog een programma hebben dat animated gifs kan maken om het bestandje te creëren.

Gepost door: herman | 09/09/2011

De commentaren zijn gesloten.