27/08/2011

Mosselrit Eede

67

Deze toertocht startte op de grens tussen Nederland en Belgie. Mijn vermoeden was dat we een stuk van Zeeland gingen doorkruisen, maar niets was minder waar. We reden na de start bijna onmiddellijk Belgie binnen en dat bleef zo voor het grootste deel van het parcours.

Ik had voor de gelegenheid mijn Molteni outfit aangetrokken. Deze bestaat uit een retro gele trui uit de tour de France en een bijpassende retro broek. Veel fietsers ben ik onderweg niet tegen gekomen, maar toen ik Kaprijke binnen reed slaagde ik er toch in een klein pelotonnetje bij te halen. Hilariteit alom, blijkbaar hadden ze zo een gele trui nog niet gezien. Ik fietste hen voorbij en draaide de gaskraan eens goed open. Al snel hadden ze een respectabele achterstand. Nog één keer heb ik hen terug gezien: toen ik vertrok aan de controle. Daar moesten zij nog aankomen terwijl ik alweer op weg was.

Na juist één uur had ik iets meer dan 31km afgelegd. Een mooi tempo, zeker omdat ik de ganse tijd alleen gefietst heb. Het laatste stuk zat de wind op kop en daardoor zakte mijn tempo. De laatste drie kilometer werd ik ook nog getrakteerd op een felle douche. Ik fieste de 52,580km in 1:45:07, wat me toch nog een gemiddelde van 30,012km/u opleverde.

Deze avond ben ik ook nog van start gegaan in de Calipage run in Wetteren. Daarover later meer als ik de officiële uitslag in mijn bezit heb. Normaal zou die maandag gepubliceerd worden.

22:33 Gepost door Herman in WT | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

straffe prestaties die je neerzet in het fietsen Herman, ik zou je niet kunnen bijhouden.

Gepost door: Peter | 28/08/2011

De commentaren zijn gesloten.