23/04/2011

2de Kachtemse Stratenloop

25-26

Vorig jaar was het rondje wat korter dan 1km, maar deze keer was dit euvel opgelost, het rondje was zelfs iets langer dan één kilometer. De warmte en het alles behalve vlak parcours zorgden voor een pittige wedstrijd. Voor mij was het dan ook nog een speciale, want het was mijn eerste als lid van Runners Evergem.

Ik had mij ingeschreven voor zowel de jogging als voor de wedstrijd. Voor de jogging moesten we twee rondjes afleggen. Samen met Katrien, Manou, Isaura, Thomas en Jodie werden we op gang geschoten om 19u15. De eerste kilometer liep vlot en werd gelopen in 6:45. Katrien paste voor de tweede ronde, want zij moest naar de start van haar wedstrijd. Wij liepen ondertussen rustig door voor ons tweede rondje. Na 17:24 Zat onze jogging erop en konden we gaan supporteren voor Katrien die naar een mooie tweede plaats in haar categorie aan het lopen was.

Om 20u00 was het mijn beurt voor de wedstrijd over 6 ronden. Ik zat na de start onmiddellijk in de laatste regionen en ik besliste dan ook vrij snel om niet naar de tegenstand te kijken en gewoon mijn eigen tempo te lopen. Toch haalde ik de eerste twee kilometer een gemiddelde van 12km/u. Daarna zakte het tempo wat, maar toch liep ik als negende in mijn categorie over de finish. Ik legde de 6.280m af in een tijd van 33:37 en haalde zo een gemiddelde van 11,2 km/u. Gezien de omstandigheden en het parcours ben ik daar zeer tevreden mee.

IMGP8447.JPG

 

21:57 Gepost door Herman in Stratenloop | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ziet er leuk uit samen met Manou & katrien

Gepost door: Peter | 24/04/2011

De commentaren zijn gesloten.