20/07/2010

Zomerloop Nieuwvliet

62

Vorige week was ik in Groede op de lange afstand ver achteraan het deelnemersveld geëindigd. Nieuwvliet ligt juist naast Groede, het was dus te verwachten dat dezelfde deelnemers aan de start zouden komen. Daarom koos ik deze keer voor de korte afstand. Die bedroeg exact 4.750m.

De eerste twee plaatselijke rondjes van iets meer dan 400m verliepen vlot. 't Was wel raar dat er al lopers na 500m van de drank gebruik maakten. Na het tweede rondje heb ik ook maar een bekertje genomen, ik kende de wedstrijd niet en misschien was dit wel de enige plaats waar een bevoorrading stond. Dat was dus niet zo. Op de grote ronde van ongeveer 4km stonden zelfs drie bevoorradingsposten.

Omdat ik opnieuw mijn uurwerk vergeten was moest ik weer in het ijle lopen. Blijkbaar was ik toch wat te snel gestart, want naar het einde toe kreeg ik het knap lastig. Alhoewel, in de eindsprint kon ik toch nog een tweetal tegenstanders voorbij lopen. Mijn tijd van 24:03 leverde mij een 33ste plaats op en een gemiddelde van 11,850km/u. De tegenstand was opnieuw sterk, want er waren maar 49 deelnemers.

23:54 Gepost door Herman in Stratenloop | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik had zelfs al een bekertje water op voor ik begon te lopen :)
't was een mooi parcourske daar door de hollandse polders, volgende week dinsdag ben ik als er niets tegenzit weer van de partij :)

Gepost door: Peter | 21/07/2010

Alvast bedankt voor de foto's. Ben idd content met mijn tijd. Sneller dan de vorige jaren plus ik aan dagje ouder. Meer moet dat niet zijn. Ik was redelijk vlug na de aankomst weg zodat ik jullie niet meer gezien heb. Nog veel loopplezier en tot de volgende keer. Michael

Gepost door: Michael | 21/07/2010

verheyden.m@gmail.com

Hopelijk staat het email adres er nu in :-)))

Gepost door: Michael | 21/07/2010

De commentaren zijn gesloten.