19/03/2007

BK Masters Cross

Dit jaar was ik alleen van onze groep in het BK veldlopen. Zowel Marc als Nicole moesten aan de kant blijven met een kwetsuur.

Het parcours was bijlange niet zo zwaar als dat van verleden jaar op de flanken van de maasvallei. Op een modderstrook van een 50m na was alles goed beloopbaar. Alleen de hevige rukwinden gooiden soms wat roet in het eten.

Dit was meteen ook mijn laatste wedstrijd als M+45. Samen met Europa mag ik vanaf volgende week zondag aantreden bij de M+50. Zoals altijd in het BK wou ik niet als laatste eindigen. Meestal is dat in het BK nogal een heksentoer omdat er daar meestal weinig deelnemers aan de start komen. Dit jaar waren er maar 54 ingeschreven. Daarom ben ik dan ook niet te snel gestart. Na een paar honderd meter kon ik er al twee achter laten, waardoor ik de wedstrijd zonder problemen kon uitlopen. Ik werd uiteindelijk 45ste.

IMGP1334 - kopie
 

08:47 Gepost door Herman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mooi! Goed gedaan, Herman! Het cross-seizoen zit er op! Nu uitkijken naar baanwedstrijden, waar je als vijftiger zal kunnen aantreden! Hopelijk kan ik vlug terug meelopen! Tot in den draai!Nicole

Gepost door: nicole | 21/03/2007

Goe geluupen Herman. Spijtig van de eindsprint dat er een toeschouwer je voorganger verwittigde dat je op komst was. Anders was je zeker 44ste geweest. Die babbelaar lag naast mij gisteren op de operatietafel. Ze hebben zijn tong afgezet en aan die andere loper zijn aars genaaid! Daar zit die op zijn plaats.

Marc

Gepost door: Marc | 21/03/2007

44ste zou ik toch niet geeindigd zijn, want het was er ene van de categorie +50 waar ik tegen aan het sprinten was. 't Zou natuurlijk wel leuk geweest zijn had ik hem kunnen kloppen.

Gepost door: Herman | 21/03/2007

De commentaren zijn gesloten.